NOUTATI
- Bonusurile 6/7 pot fi de acum craftate in joc la Jae-Seon-Kim.
- Adaugator de Bonus 6/7
Necesare craftarii:
10x Maracine (disponibil in Turnul Demonilor)
10x Metal Rar (disponibil in Catacombele Diavolului)
10x Floare Legendara (disponibila in Temnita lui Razador)
1 Miliard de Yang
Sansa de reusita: 70%
- Schimbator de Bonus 6/7
Necesare craftarii:
200x Putere Verde
200x Magie Verde
1 Miliard de Yang
Sansa de reusita: 70%
- Putere & Magie Verde
Necesare craftarii:
1x Punct Metin
1x Salau/Peste Mandarina
250 de Milioane de Yang
Sansa de reusita: 80%
- Adaugator de Bonus 6/7
- O noua functie de distrugere a obiectelor atunci cand incerci sa le arunci pe jos.
- Sortare Inventar. O simpla sortare, posibil folositoare pentru unii, pentru a umple rapid spatiile libere din inventar, rearanjand continutul acestuia.
- Depozit Extins. Bucurati-va de mult mai multe spatii de depozitare in cele 3 pagini ale depozitului.
- Depozit Portabil din Inventar. Accesul in Depozit se face acum din inventar, de pe vechiul buton de "depozit itemshop". Am eliminat in acelasi timp questul din partea stanga, nemaifiind necesar.
- Floarea Biologului se poate dropa in Turnul Demonilor, Catacombele Diavolului, Temnita lui Razador cu 100% sansa de drop si din Temnita Baronesei cu 80% sansa de drop.
- 1x Elixirul Biologului in loc de 5x in Turnul Demonilor datorita adaugarii florii biologului in diverse temnite.
- Statusul Regelui Paianjen din Temnita Baronesei a fost scazut semnificativ.
- Am remediat o problema majora ce facea ca multe dintre obiectele importante de pe server precum costumele, florile biologului s.a.m.d, sa nu poata fi negociate/vandute. De acum inainte, mai toate obiectele vor putea fi vandute fara probleme. In cazul in care am omis vreunul, nu ezitati sa ne anuntati.
Acestea fiind spuse, evenimentul de Paste s-a incheiat.
Distractie placuta pe Metin2RoSpeed!